Mersin BarosuMersin Bar Association

HABERLER

“MERSİN BAROSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

“MERSİN BAROSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Tarsus’ta stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan 2 Avukat, Tarsus Avukatlar Odası’nda yapılan yemin töreniyle avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Av. Ali Er’den aldı.

Mersin Barosu Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir, Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem ve Avukatlar’ın ailelerinin de katıldığı yemin töreninde; Av. Abdullah Kürşat Ütük ve Av. İbrahim Eroğlu hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve uygun davranacağına yemin ederek, avukatlık ruhsatlarını alıp mesleğe resmi olarak ilk adımı attılar.

Mersin Barosunun çalışmaları hakkında meslektaşlarına bilgiler veren Baro Bşk. Av. Ali Er, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hayata geçirmiş olduğumuz projeler ve devam eden projelerimiz ile Mersin Barosu’nun her geçen gün büyüdüğünü görmek en büyük mutluluğumuz. Gökdelen Hizmet Binası’ndaki kütüphanemiz hizmete devam ederken, ayrıca 30 Kasım’da Mersin Adliyesi 4. katta yeni kütüphanemizin açılışını meslektaşlarımızla birlikte yapacağız. Böylece meslektaşlarımızın bilgi erişimine daha hızlı ulaşmasını ve daha nezih bir ortamda araştırma yapmalarını sağlamış olacağız. Çalışmalarımıza destek veren, bizlere güç veren meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genç meslektaşlarını tebrik ederek meslek hayatında başları dileklerinde bulunan Baro Bşk. Er, “Doğruluktan, dürüstlükten, adaletten ayrılmayarak bu ilkeleri şiar edinin. Doğruluk ve dürüstlük avukatlık mesleğinde en önemli ilkelerin başında geliyor” dedi.

Galeri

“MERSİN BAROSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR” | Mersin Barosu