Mersin Barosu Spor Komisyonumuz ve Genç Avukatlar Meclisimiz tarafından 19.03.2022 tarihinde düzenlenen E-Spor Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza kupa ve madalyaları takdim edildi.

Kupa Töreni, Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyelerimiz, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Oğulcan Gök, Genç Avukatlar Meclisi Başkanımız Av. Volkan Berk Polat ve avukatlarımızın katılımıyla Gökdelen 16. katta düzenlendi.

Burada konuşma yapan Spor Komisyonu Başkanımız Av. Oğulcan Gök, Türkiye’de Barolar Arası E-Spor Turnuvası düzenleyen ilk Baro olduğumuzu belirterek, “Güzle bir organizasyon oldu. Keyifli vakit geçirdik, stres attık.  Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Spor Komisyonumuza ve Genç Avukatlar Meclisimize, ayrıca katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir ise, Spor Komisyonumuzun bugüne kadar birçok spor dalında etkinlikler düzenlediğini ifade ederek, emek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

1.Olan Takım: Avukat Özel Harekât

2.Olan Takım: Sis Atma,