ENES YALÇIN
t:5389136818
m:av.enesyalcn@gmail.com
Ofisimizde çalışabilecek, kendini geliştirmek isteyen stajyer avukat meslektaş aramaktayız. İlgilenenler 05389136818 tel no ile irtibata geçebilirler. (Mir Hukuk Bürosu) 7/4/2022
NECMİ DOĞAN
t:5322173764
m:necmidogan.nd@gmail.com
Doğan hukuk ofisinde birlikte çalışacağımız deneyimli meslektaş aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarımızın 03242386867 numaralı telefondan veya necmidogan.nd@gmail.com adresinden iletişime geçebilirle 7/4/2022
MEHMET KEMAL MET
t:5309684505
m:k.met@avess.com.tr
Mersin'de A.Ş. bünyesinde hukuk departmanında tam zamanlı çalışmak üzere, stajını tamamlamış ya da en fazla bir yıl tecrübeye sahip,ingilizce bilen, B sınıfı ehliyeti olan avukat çalışma arkadaşı aramaktayım. İlginenlerin cvlerini mk_met@hotmail.com adresine göndermelerini rica ederim. 6/26/2022
MUSTAFA SOLMAZ
t:5337428242
m:av.mustafasolmaz@gmail.com
Büromuza stajyer avukat alınacaktır. 6/23/2022
ENGİN YOLDAŞ
t:5532456462
m:av.enginyoldas@gmail.com
ADLİYE YAKINI YENİ BİNADA ADALET PLAZADA 3+1 OFİS EŞYALARI İLE BİRLİKTE KİRALIKTIR. OFİS FUL ESYALİDİR. 3 AVUKAT KULLANİMİNA UYGUNDUR. İLGİLENENLER 0553 245 64 62 NUMARASİNDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. 6/21/2022
BİLGİN YEŞİLBOĞAZ
t:5324882515
m:byesilbogaz@gmail.com
Büromuzda staj yapmak isteyen genç meslektaşlarımızın başvurmasını rica ederim 6/20/2022
HİBE GÖKALP
t:5340801020
m:hibegokalp@hotmail.com
HUKUK BÜROMUZDA BİRLİKTE ÇALIŞMAK ÜZERE MESLEKTAŞ ARAMAKTAYIZ. 05340801020 6/20/2022
ÖMER AYAZ
t:5322853132
m:omerayaz@gmail.com
Büromuzda birlikte çalışmak üzere en az 2 yıl deneyimi olan avukat meslektaş aramaktayız. İlgilenenlerin 05342661615 numaralı telefondan Dilan hanım ile görüşmesini rica ederiz. 6/17/2022
GAMZE ÖZTEMİR AYDOĞAN
t:5534479339
m:gamzeoztemir@gmail.com
OFİS ROYAL İŞ MERKEZİNDE 3. KATTA BULUNAN 1+1 OFİSİM KİRALIKTIR. (0553-447-9339) 6/17/2022
YÜKSEL ÇOBAN
t:5314850065
m:av.yukselcoban@gmail.com
Adalet Plaza'da kiralık ve satılık ofisimiz mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar 0531 485 00 65 numaralı telefondan ulaşabilirler. 6/16/2022
MURAT ALTINDERE
t:
m:altindere@altindere.av.tr
Altındere Hukuk Bünyesinde İCRA DEPARTMANINDA çalışmak üzere meslekte en az 4 yıllık kıdemi olan, İcra konusunda en az 2-3 yıl deneyimli olan AVUKAT meslektaş aramaktayız.İlgilenen meslektaşlarımız 3365210 telefondan veya altindere@altindere.av.tr adresinden iletişime geçebilir. Av.Murat ALTINDERE 6/14/2022
NECMİ DOĞAN
t:5322173764