
Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir ve Başkan Yardımcımız Av. Kazım Yüksel, Mut Kaymakamı Sayın Batuhan Bingöl’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Yerel yönetimlerin işbirliği içerisinde olmasının, halkımızın geleceği için önemli olduğunu belirten Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Mut ilçemizde kadın, çocuk ve insan haklarına yönelik eğitim çalışmaları için ortak girişimlerde bulunmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.
Mut Kaymakamı Sayın Batuhan Bingöl, yeni adli yılın hayırlı olmasını temenni ederek, Mut ilçemizde insana yönelik yapılacak her projeyi desteklemeye hazır olduğunu, Baromuzla işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Sayın Kaymakamımız Bingöl, Baro Başkanımız Özdemir’e ve yönetim kurulumuza yeni görevinde başarılar diledi.

