
Mersin Barosu Başkanlığımız tarafından 2022-2023 adli yıl açılışı nedeniyle Silifke’de resepsiyon düzenlendi. Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Başkan Yardımcımız Av. Kazım Yüksel, Genel Sekreterimiz Av. Murat Akın, Saymanımız Av. Rauf Sina Aycan, yönetim kurulu üyemiz ve Silifke ilçe temsilcimiz Av. Onur İslim, düzenlenen gecede ev sahipliği yaptı.
Geceye avukatlarımız, stajyer avukatlarımız, Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Arslaner, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Silifke Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz ve Silifke 2. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Nurullah Emlik katıldı. Gecede konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, “Baro yönetimi olarak, ilçelerdeki tüm meslektaşlarımızla bir arada olabilmeyi önemsediğimiz için bu geceyi düzenledik. Meslek sorunlarımız çok fazla ama bugün bu konuları konuşmak yerine, hepimizin özlediği, birlikte eğlenmenin tadını çıkarmak istiyoruz. Yeni adli yılımızın ülkemize, tüm yargı camiasına hayırlı olmasını, meslektaşlarımıza sağlık, huzur ve bol kazanç getirmesini temenni ediyorum. Katılım gösteren tüm konuklarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.
Yönetim kurulu üyemiz ve Silifke ilçe temsilcimiz Av. Onur İslim ise, “Bir arada olduğumuzu görmek en büyük mutluluğumuz. İyi ki varsınız, iyi ki hep birlikteyiz. Yeni adli yılda adalet, sağlık ve huzur hep bizimle olsun. Gecemize katılarak bizleri onurlandıran değerli konuklarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Arslaner, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler ve Silifke Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz ise resepsiyonu düzenleyen Baro yönetimimize teşekkür ederek, yeni adli yılın ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

