
Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri ve Öğretmen Yasemin Umar Erdem, Baro Başkanımız Av. Ali Er’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Baro Başkanımız Av. Ali Er, “Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmesi; vatana, millete hayırlı bireyler olarak ülkemizi daha ilerilere taşımaları için en kaliteli eğitimleri almaları gerekmektedir. Eğitim alma hakkı, çocukların en temel haklarıdır. Çocuklarımıza sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak için de Mersin Barosu olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Avukatlık mesleği hakkında Baro Başkanımız Av. Ali Er’e sorular soran minik öğrenciler, çocukların sorularını yanıtladı. Öğrencilerle sohbet eden Baro Başkanımız Av. Ali Er ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek, nezaket ziyaretleri için Öğretmen Yasemin Umar Erdem ve öğrencilere teşekkür etti.

