
Baro Başkanımız Av. Ali Er, Mersin Barosu'na kayıtlı Av. Zişan Ergelen ve Av. Atsız Afşin Yılmaz, Av. Mahmut Ceren, Av. Sevim Kul, Av. Ayça Kara Çankaya, Av. Dilek Kurtuluş Zubaroğlu, Av. Buğrahan Dikiçi ile birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılış Töreni ve Uluslararası Arabuluculuk Konferansı’na katıldı.
Baro Başkanımız Av. Ali Er, “Arabuluculuk yöntemi ekonomik, hızlı, gizli ve gönüllü bir alternatif çözüm yoludur. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun” dedi.
MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’ un ev sahipliğinde, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen açılış ve konferans, T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımlarıyla gerçekleşti.

