Mersin BarosuMersin Bar Association

HABERLER

BARO BŞK. AV. ALİ ER: “2018 YATIRIM VE HİZMET YILI OLACAK”

BARO BŞK. AV. ALİ ER: “2018 YATIRIM VE HİZMET YILI OLACAK”

Mersin Barosu’nun Aralık ayı komisyon, merkez ve kulüp başkanları toplantısı yapıldı. 2017 yılının değerlendirildiği ve 2018 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Baro Bşk. Er, “2018, Baromuzda yatırım ve hizmet yılı olacaktır” dedi.

 

Baro Başkanı Av. Ali Er başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Mersin Barosu bünyesinde hizmet veren komisyon, merkez ve kulüp başkanları tek tek söz alarak, 2017 yılında  yapılmış olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

 

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya; CMK Uygulama Merkezi Bşk. Av. Mert Gözü, Kadın Hakları Merkezi ve Felsefe Kulübü Bşk. Av. Ayfer Baydar, Eğitim Hizmetleri Bşk. Av. Mustafa İsmet Ünal, Yayın ve Bilimsel Çalışmalar Komisyonu Bşk. Av. Mustafa Melih Özdemir, İnsan Hakları Komisyonu Bşk. Av. Mustafa Talaş, İş Hukuku Komisyonu Bşk. Av. Musa Gökmen, Bilişim Komisyonu Bşk. Av. Kerim Çuhadar, Kent ve Çevre Komisyonu Bşk. Av. Murat Akın, Uzlaştırma Komisyonu Bşk. Av. Gamze Uğuz, Tüketici Hakları Komisyonu Bşk. Av. Mehmet Burak Arkalı, Genç Avukatlar Komisyonu Bşk. Av. Necati Bektaş, Ticaret Hukuku Komisyonu Bşk. Av. Cansu Anılan, İçtihat Mevzuat Takip Komisyonu Bşk. Av. Erdi Buğra Bahar, Gümrük Komisyonu Bşk. Av. Alper Yeşilova, İcra Hukuk ve İcra Daireleri Koordinasyon Komisyonu Bşk. Av. Mehmet Emrah Gürgen, Sinema Kulübü Bşk. Av. Burcu Altıparmak Tör ve Fotoğrafçılık Kulübü Bşk. Av. Arif Örslü katıldı.

 

“HİZMETLERİMİZ DESTEKLENMELİDİR”

 

Toplantıyı değerlendiren Baro Bşk. Av. Ali Er konuşmasında, “Meslektaşlarımıza mesleki, sosyal ve kültürel hizmetler konusunda daha iyi hizmet vermek amacıyla neler yapılması konusunda merkez, komisyon ve kulüp başkanlarımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk. 2017 yılında Baromuzun hizmet kalitesi artmıştır. 2018 yılı ise Baromuz açısından,  yatırım ve hizmet yılı olacaktır. Yeni yılda meslektaşlarımıza yepyeni hizmetler sunacağız. Heyecan ve yenilik üretme arzusu olmazsa, Baromuzun bu denli büyümesi, hizmetlerin artması mümkün olmazdı. Baromuza çakılan her bir çivi, meslektaşlarımızın mesleki gelişimi ve mesleğe yeni başlayan avukatlarımızın geleceği için önem taşımaktadır. Baromuzun sahip olduğu yenilikler ve yapılan hizmetler desteklenmelidir” diye konuştu.

Galeri