Mersin BarosuMersin Bar Association

HABERLER

BAM 9. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUSTAFA KAHVECİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAM 9. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUSTAFA KAHVECİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Adana Bölge Adliyesi Mahkemesi (BAM)  9. Ceza Dairesi Başkanlığı görevine atanan Mustafa Kahveci’ye nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Baro Başkan Yardımcımız Av. Kazım Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Cemil Yeral’ın da eşlik ettiği ziyarette, yargı ve savunma makamları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulanarak, adalet hizmetlerinin etkinliği ve mesleki konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Daire Başkanı Mustafa Kahveci’nin, Mersin Barosu ile uyum içerisindeki iş birliğini, yeni görev yerinde de sürdüreceğine inandığını ifade ederek, kendisine misafirperverliği için teşekkür etti.

Mustafa Kahveci ise ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, adaletin vaktinde tesis edilmesinde, savunma ve yargı mensupları arasındaki iletişimin ve iş birliğinin güçlü olmasının önemli olduğunu söyledi.

 

Galeri