Mersin BarosuMersin Bar Association

HABERLER

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümünü ve büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Atatürk, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözüyle, 23 Nisan 1920’de milli egemenliği ilan ettiği, Cumhuriyetin temelini attığı bugünü, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Çünkü bugünün küçüğü, yarının büyüğü olan çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Bu nedenle çocuk haklarını korumak, geleceğimizi korumaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığımızın ve vatanımızın korunması için canını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, çocuk haklarının güvence altına alındığı bir dünya dileğiyle, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

 

                                                                                                                                            Av. Gazi Özdemir

                                                                                                                                             Mersin Barosu Başkanı

 

 

 

Galeri