Baromuzda stajını tamamlayan Stajyer Avukatlarımız Nurullah Kaplan ve Veli Mahir Bozkurt yemin edip cübbe giyerek avukatlık ruhsatnamesini aldı.

Gökdelen hizmet birimimizde düzenlenen törende Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyelerimiz, avukatlarımız ve aileler, genç meslektaşlarımızın avukatlık mesleğine ilk resmi adım atmalarının mutluluğunu paylaştı. Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, “ Bugün cübbelerini giyen meslektaşlarımızın, onurlu mesleğimizi hukuk ve adalet yolunda icra edeceklerine inanıyorum. Çok büyük emeklerle bugünlere geldiler. Gençlerimizin hukukçu olarak yetişmesinde büyük emeği olan ailelere ve yanlarında staj yaptıkları meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mersin Barosu yönetimi olarak, her zaman yanınızda olacağımızı bir kez daha hatırlatıyorum. Başarılı ve uzun bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.