Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ve Baromuz işbirliğinde düzenlenen, “Kira Tespit ve Tahliye Davaları” konulu seminer, Ankara Barosu üyesi Av. Ayşe Köseyener’’in sunumuyla yapıldı.

TBB Yürütme Kurulu Üyesi Av. Şenol Yücesoy’un moderatörlüğünde, yönetim kurulu üyelerimiz, avukatlarımız ve stajyer avukatlarımızın katılımıyla Gökdelen hizmet birimimizde düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, mesleki eğitimlerin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Bu seminerin verimli olacağını düşünüyorum. Mesleki eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi’ne, yönetim kurulu üyelerimize ve seminere katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Av. Ayşe Köseyener sunumunda, “Konut ve işyeri kira sözleşmesinin feshi, kiralananın tahliyesi, kira bedelinin tespiti, ev sahibi/iş yeri sahibinin yükümlülükleri, kiracının yükümlülükleri ve hakları konularında katılımcıları bilgilendirdi. İnteraktif katılımın sağlandığı seminerin soru-cevap bölümünün ardından Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, sunumu yapan Av. Ayşe Köseyener’e teşekkür ederek plaket takdim etti.