Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus ilçe temsilcimiz ve yönetim kurulu üyemiz Av. Cihan Öktem ile birlikte Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, ziyarette Tarsus Adliyesi’nin genel sorunları, işleyişteki aksaklıklar ve avukatların işlerini özgürce yapabilmelerine yansımalarını Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş’a aktararak, sorunların çözüme kavuşması için Mersin Barosu’nun görüşlerine önem verilerek, birlikte çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varıldığını söyledi. Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, adaletin tesisi için adliyelerdeki aksaklıkların giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş ise, baronun ve avukatların yargı sisteminin önemli bir parçası olduğunu söyleyerek, avukatların adaletin tesisinde en iyi hizmeti verebilmeleri için adliyedeki aksaklıkların giderilmesi için el birliğiyle çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.