Tarsus Baro Odası’nda Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma merasiminde, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreterimiz Av. Adnan Günbay, Tarsus ilçe temsilcimiz ve yönetim kurulu üyemiz Av. Cihan Öktem ile birlikte meslektaşlarının bayramını kutladı.

Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “İnsanlığın ortak değeri olan hukuk ve adalet için vermiş olduğumuz kutsal mücadelemizde, bizlerle dayanışma içerisinde olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayramlar; sevgilerin birleştiği, dayanışmanın pekiştiği, birlikte düşünmenin arttığı değerli günlerdir. Dayanışmamızın, birlik ve beraberliğimizin her daim güçlü olması dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş bayramlaşma merasimimize katılarak, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ın ve tüm avukatlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutladı.