Mersin Barosu tarafından Tarsus’ta görev tapan avukatlar için ‘İcra Hukukunda Son Değişiklikler ve Yargıtay Uygulamaları’ konulu seminer düzenlendi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Mersin Barosu Başkanımız Av. Ali Er, Başkan Yardımcımız Av. Gazi Özdemir, Tarsus İlçe Temsilcimiz Av. Cihan Öktem ve avukatlar katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Baro Başkanımız Av. Ali Er, mesleki eğitimlere önem verdiklerini belirterek, sadece Mersin merkezde değil, ilçelerde de seminerler düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Baro Bşk. Er, “İlçelerde ikamet eden stj. avukatlarımızın staj eğitimi ve seminer gibi merkezde gerçekleştirilen mesleki faaliyetlere katılma zorunlulukları karşısında yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bu nedenle ilçelerde eğitim ve seminerler gerçekleştirerek mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Tarsus İlçe Temsilcimiz Av. Cihan Öktem ise Tarsus’ta sık sık eğitimler ve seminerler düzenleyeceklerini söyleyerek, “Avukatlar olarak, sürekli değişen yasalar karşısında bilgilerimizi yenilememiz için bu tür seminerler faydalı. Katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra, Avukat Talih Uyar sunumunda, icra hukukundaki son değişiklikler ve Yargıtay Uygulamaları konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Baro Başkanımız Av. Ali Er ve Tarsus İlçe Temsilcimiz Av. Cihan Öktem, seminer sonunda Av. Talih Uyar’a ve seminere katılan avukatlarımıza teşekkür etti.