Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Merkezimiz tarafından düzenlenen 2019-2020 yılı 2. dönem staj eğitim programı kapsamında, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Karataş İcra Müdürü Önder Şahin, stajyer avukatlarımıza ‘İcra İflas’ dersi verdi.

Staj Eğitim Merkezimizde 11.04.2019 tarihinde düzenlenen eğitim kapsamında, ‘icra takibinin hazırlanması, görev, yetki, ödeme ve icra emrine itiraz’ konularında, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Karataş İcra Müdürü Önder Şahin tarafından, stajyer avukatlarımıza pratik çalışma uygulaması yapıldı.

Stajyer avukatların geleceğe hazırlanması için en iyi eğitimleri, alanında uzman eğitimciler tarafından vermenin gayreti içinde olduklarını belirten Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, gelecekte başarılı avukat olabilmek için staj döneminin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Staj eğitimleri uygulamalı olduğu için çok verimlidir. Bu nedenle dersleri aksatmadan stajınızı tamamlamaya özen gösterin. Baromuzun kapısı hepinize her zaman açıktır. Stajyer avukat yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Tüm stajyer avukatlarımıza eğitim sürecinde başarılar diliyorum” diye konuştu.