Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Av. Süha Özen, Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen 2019-2020 yılı 1. Dönem Eğitim Programı kapsamında, Silifke ve Mut’ta staj eğitimi gören stajyer avukatlarımıza 13.01.2020 tarihinde ‘Avukatlık Kanunu ve meslek etik kuralları’ konularında eğitim verdi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bir araya gelen stajyer avukatlara eğitim veren Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Kendisini korumayı bilmeyen avukat, başkasının hakkını koruyamaz. Avukatlık Kanunu rehberiniz ve yaşam biçiminizdir. Hukuk güvenliğinin ve hukukun üstünlüğü ilkesinin yeniden tesis edilmesi için mücadele etmek, insanların tüm hak ve özgürlüklerinin savunucusu olmak, kadınların, çocukların, doğanın, çevrenin, hayvanların, kısacası her canlının haklarını korumak boynunuzun borcudur. Bu görev Avukatlık Kanunu’nda sizlere verilmiştir. Staj eğitim derslerimiz sadece merkezde değil, ilçelerde de düzenlenmeye devam edecek” dedi.