MESLEKTAŞIMIZ AV. MUSTAFA DOĞAN VE EŞİ AV BÜŞRA DOĞAN'A YAPILAN SİLAHLI TEHDİT VE MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Mersin’in Erdemli ilçesinde görev yapan Mersin Barosu üyesi meslektaşımız Av. Mustafa Doğan ve eşi Av. Büşra Doğan’ın bulunduğu araç trafik magandaları tarafından sıkıştırılmış, arabası durdurularak 4 kişi tarafından silah çekilmiş ve arabasına tekmeyle saldırıda bulunulmuştur. Yol verme sebebiyle meslektaşlarımıza yapılan silahlı tehdit ve menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Arabanın kapısının kilitli olması sebebiyle olay yerinden yara almadan kurtulan meslektaşımız Erdemli Polis Karakoluna giderek saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Olayın başından itibaren Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu üyemiz ve Erdemli ilçe temsilcimiz Av. Fahrettin Gürsoy, Avukat Hakları Merkezi üyemiz Av. Hüseyin Karagöz ve Erdemli Avukatlarımız olaya müdahil olmuş,  şüpheliler hakkında işlem başlatılmıştır.

Meslektaşlarımıza  geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, saldırganların hak ettiği cezayı alması için olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızı meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine duyururuz.