Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO)Başkanı Ömer Faruk Tokgöz ve yönetim kurulu, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaret kapsamında kentin geleceğine yön verecek olan ortak çalışmaların yapılmasının önemli olduğu konusunda hemfikir olundu,

Mersin Barosu’nun ve Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın çalışmaları, projeleri hakkında karşılıklı bilgi paylaşımının yapıldığı ve kentin sorunları hakkında da görüşlerin sunulduğu ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ülkenin ve kentin sorunlarını her platformda dile getiren Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı tebrik eden Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz ve yönetimi, Mersin Barosu’nu bu nedenle önemsediklerini ifade etti.