AVUKATLARIMIZA SAĞLIK DESTEĞİ

VM Medical Park Mersin Hastanesi ile Mersin Barosu arasında ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.

VM Medical Park Mersin Hastanesi adına Genel Müdür İlker Yılmaz ve Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Serpil Tatar, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Mersin Barosu avukatlarına, birinci derece yakınlarına ve stajyer avukatlara indirimli sağlık hizmeti desteği vermek amacıyla,  VM Medical Park Mersin Hastanesi ile ‘Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi’ yenilendi.

Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Mersin Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve VM Medical Park’ın yaptığı ortak anlaşma kapsamında, avukatlar ile birinci derece yakınları ve stajyer avukatlarımız Türkiye’nin her yerindeki, Medical Park Hastanesi’nin indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanabilecektir. Ziyaretten ve imzalanan protokolden dolayı kendilerine teşekkür ederek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Genel Müdür İlker Yılmaz ise, Mersin Barosu üyelerine yönelik avantajlı sağlık hizmeti protokolü imzalamış olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kentin önde gelen kurumlarıyla birlikte, Mersin için ellerinden gelen katkıyı vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi.