Mersin Barosu tarafından Anamur’da ve Silifke’de ‘Boşanma ve Mal Rejimi’ konulu seminer düzenlenecek.

Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, “Sürekli değişen ve gelişen yasalar konusunda meslektaşlarımızın bilgi sahibi olması ve mesleki bilgilerini geliştirmelerine katkı sağlamak için Mersin Barosu olarak, mesleki eğitimlerimizi artırarak sürdürüyoruz. Baromuzun tüm imkânlarından, ilçelerde görev yapan meslektaşlarımız da faydalanmaktadır. Tüm meslektaşlarımızın, baromuzun imkânlarından eşit şekilde faydalanmasını sağlamak için çabalıyoruz. Ayrıca stajyer avukatlarımızın, staj eğitimi ve seminer gibi merkezde gerçekleştirilen mesleki faaliyetlere katılma zorunlulukları karşısında yaşadıkları sıkıntıların farkındayız. İlçelerde de seminerler düzenleyerek, stajyer avukatlarımızın bu konudaki mağduriyetlerini gideriyoruz. İlçelerde görev yapan tüm meslektaşlarımızın ve stajyer avukatlarımızın bu önemli seminere katılımlarını bekliyoruz ” dedi.

‘Boşanma ve Mal Rejimi’ konulu seminer, 13 Nisan 2018 tarihinde Anamur Ünlüselek Otel’de saat 13.00’da,  14 Nisan 2018 tarihinde ise Silifke’de Altınorfoz  Otel’de saat 10.00’da gerçekleşecek.