Mersin Barosu Spor Komisyonumuz tarafından düzenlenen “Geleneksel Tavla Turnuvası” 33 meslektaşımızın katılımıyla yapıldı. Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Saymanımız Av. Rauf Sina Aycan ve Spor Komisyonu Başkanımız Av. Oğulcan Gök, turnuvada meslektaşlarıyla bir araya gelerek tavla oynadı.

Gökdelen hizmet birimimizde hafta sonu düzenlenen tavla turnuvasına katılan avukatlarımız ve stajyer avukatlarımız, birbirleriyle kıyasıya yarıştı ve aynı zamanda eğlenerek iş yoğunluğunun stresini attı.

Mersin Barosu Geleneksel Tavla Turnuvasında birinciliği Stj. Av. Mazlum İbrahim Erkan alırken, ikinci Av. Özcan Özsoy, üçüncü ise Av.Burak Can Erden oldu. Meslektaşlarının sosyal aktivitelerin içerisinde yer almalarını önemsediklerini ifade eden Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, etkinliği düzenleyen Spor Komisyonumuza ve katılım gösteren meslektaşlarına teşekkür ederek, dereceye giren meslektaşlarını tebrik etti.