EMRAH TİLAVER
t:5425474896
m:emrahtilaver@hotmail.com
YalovaHukuk mezunuyum.MarmaraÜniv. kamu tezli Yl öğrencisiyim. Av.stajımı tamamladım. Aktif olarak çalışmadım. Tecrübem bulunmamaktadır. Askerlik vazifemi tamamladım. Ruhsat başvurusundabulunacam. Mesleğe yeni başlayacağım için sigortalı,maaşlı ve bana mesleki açıdan yardımcı olacak yer bakıyorum. 8/4/2021
EYÜP KAPLAN
t:5412593562
m:eyupkaplan07@gmail.com
Kaplan&Kaplan Avukatlık Büromuzda birlikte çalışabileceğimiz, en az 1 yıl mesleki tecrübeye haiz (tercihen erkek ve ulaşım sorunu olmayan) meslektaşlarımızı aramaktayız. İletişim: 05412593562 8/3/2021
ELİF EZGİ ÇAKIR
t:5307308242
m:eezgicakir@hotmail.com
Profit is merkezi evrensel hukuk bürosunda çalışmak üzere hem ofis icinde yardimci olabilecek hem de icra yapabilen birini aramaktayiz. İrtibat icin : 05307308242 8/3/2021
ZELİHA EBRAR GÜLER
t:5417413306
m:av.zelihaguler@hotmail.com
Hukuk ofisimizde çalışmak üzere; * Sigara Kullanmayan, * Yemek yapmayı bilen, * Bilgisayar kullanmayı bilen, * Kalıcı çalışmak isteyen Kadın sekreter aranmaktadır. 0 (531) 774 78 74 - 0324 336 40 41 -42 Adres; Adliye Güney Girişi Karşısı Deniz işh. Kat 4/11 Mersin 8/3/2021
ÖMER AYAZ
t:5322853132
m:omerayaz@gmail.com
Birlikte çalışabileceğimiz tecrübeli meslektaş aramaktayız. İletişim için; 05342661615 8/2/2021
GÜRAY GÖÇER
t:5336131189
m:av.guraygocer@gmail.com
Ofisimizde birlikte çalışabileceğimiz (tercihen ruhsatını yeni almış) meslektaşlarımız, özgeçmişlerini av.guraygocer@gmail.com adresine göndermek suretiyle bize ulaşabilirler. Saygılarımızla. 7/28/2021
CANSU KARASU
t:5355921846
m:cansukarasu@outlook.com.tr
Mersin Gökdelen İş Merkezimizde bulunan 3 odalı ofisimize gider ortağı meslektaş aramaktayız. Ofia yapılıdır. Bilgi için 0535 592 18 46 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz 7/27/2021
AHMET ŞAHİN
t:5536794733
m:ahmetsahin@email.com
Ofisimizde birlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarımızın 05445743301 numaralı hat üzerinden avukat Serdar Topaloğlu'yla iletişime geçmesini rica ederiz. 7/27/2021
AHMET MİNTAŞ
t:5359226069
m:ahmetmintas_21@hotmail.com
Adliyeye yaklaşık 50 metre mesafede bulunan Mert Plazadaki 3 ortaklı ofisimizin eşyalı bir odası için gider ortağı meslektaş aramaktayız. İlgilenenler 05359226069 numaralı telefondan ulaşabilirler. 7/26/2021
YAZGÜLÜ DAŞDEMİR
t:5055528979
m:avyazguludasdemir@hotmail.com
Adliye girişi kapısı karşısındaki iki ortaklı ofisimizin boş odası kadın bir meslektaşımıza kiralıktır. Kiraya tüm ofis giderleri dahildir. 7/26/2021
DİLARA OĞUZ
t:5316600019
m:dilaraoguz19@hotmail.com
Profit Plaza da 18.katta bulunan ofisime gider ortağı aramaktayım ilgilenen meslektaşlarım için , Av.Dilara Oğuz Tel: 05316600019 7/13/2021
SELİNAY PASİN
t:5511801694
m:selinpasin@hotmail.com
Ankara hukuk ve Anadolu Üniversitesi işletme mezunuyum, özel hukukta yüksek lisans yapıyorum. Özel hukuk ve icrada 3 yıllık avukatlık deneyimim mevcut. Maaş karşılığı çalışabileceğim bir büro arıyorum 7/12/2021