Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a iade-i ziyarette bulundu.

Genel Sekreterimiz Av. Adnan Günbay, Saymanımız Av. Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Mahçe İnanoğlu Deprem ve Av. Bilgehan Yaşa’nın da bulunduğu ziyarette konuşan Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, avukatların adliyede ve karakollarda yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirerek, adaleti savunan avukatların, görevlerini ifa ederken yaşadıkları sorunların çözümü için Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’den destek istedi.  Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Avukatın işinin aksaması, vatandaşın adalete erişiminin aksaması demektir” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, İl Emniyet Müdürlüğü’nü, özellikle asayiş ve uyuşturucu ile etkin mücadelesindeki başarısından dolayı tebrik ederek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise, hak için mücadele eden avukatların karakollarda ve adliyede yaşamış oldukları sorunlarla ilgileneceğini ve avukatların mesleklerini ifa ederken herhangi bir sorun yaşamaması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Avukatlar ile emniyet güçlerinin aynı amaç için çalıştıklarını, birlikte hareket etmeleri durumunda Mersin'in daha yaşanabilir ve daha sorunsuz bir kent olacağını sözlerine ekleyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diledi.