HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Adayları Emine Şilan Demirkaya ve Reşat Aşan, yaklaşan yerel seçimler sebebiyle Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti.

Akdeniz ilçesini önemsediklerini ve ilçenin daha da gelişmesi gerektiğini belirten Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, seçim sürecinde siyasilerin insanları ayrıştırıcı, geren ve toplumda şiddete sebebiyet verecek dil yerine; toplumsal bütünlüğü sağlayacak bir dil kullanması gerektiğine vurgu yaparak, “Çünkü hepimiz birlikte yaşamak zorundayız” dedi. Avukatların belediyede yaşadıkları sıkıntılara değinen Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Avukatların belediyede sıkıntı yaşamadan işlemlerini yapabilmeleri sağlanmalı ve belediye avukatlarının memur gibi görülmeden,  ona göre uygulama yapılmasına önem verilmelidir” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Eş Başkan Adayları Emine Şilan Demirkaya ve Reşat Aşan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, seçim sonucunun ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını temenni etti.