Stajyer Avukatlarımız Seyfettin Emre Ay, Vahit Can  Yılmaz, Ela Aslan, Musa Bulut ve Özge Emsal,  meslek yemini edip cübbe giyerek avukat oldular.

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Başkan Yardımcımız Av. Kazım Yüksel, Genel Sekreterimiz Av. Murat Akın, Saymanımız Av. Rauf Sina Aycan, avukatlarımız ve aileler, Gökdelen hizmet birimimizde düzenlenen yemin töreninde stajyer avukatlarımızın avukatlık mesleğine ilk adımı atmalarının mutluluğunu paylaştı.

Törende konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, “Avukatlık mesleği onurlu, saygın ve vicdanla yapılan bir meslektir. Meslek yemini ederken, vicdan üzerine de yemin ediliyor. Meslektaşlarımızın mesleğini icra ederken onuruyla, namusuyla, vicdanıyla yapacağına yürekten inanıyorum. Genç meslektaşlarımıza her şeyin gönüllerince olduğu,  başarılı bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.

Daha sonra Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir meslektaşlarına avukatlık ruhsatnamesini takdim ederek Atatürk’ün Nutuk adlı eserini hediye etti.