ÖZGE ASLAN
t:5303899480
m:ozge.aslan@ozu.edu.tr
Ofis mobilyaları satılıktır, karantinadan hemen önce alınmıştır. Masa, 2 tekli koktuk, üçlü koltuk, orta sehpa, 5 kapaklı başlıklı kitaplık, 2 kapaklı kitaplık, tekerlekli 3 çekmece, patron koltuğu. 8/4/2020
ERŞAN SARI
t:5389378200
m:aversansari@hotmail.com
BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIM BİR MESLEKTAŞ ARIYORUM.. UÇURUMDAN DÜŞÜRECEK HIRSI OLMAYAN İNSANLIK VE MESLEK ONURUNU HER ZAMAN ÖNCE TUTAN BİR MESLEKTAŞ.. AV ERŞAN SARI 05322503172.. 8/4/2020
ESRA ŞERBET GÜZEL
t:5315916084
m:avesraserbetguzel@gmail.com
Türe Plaza iş merkezinde yer almakta olan 2+1 ofisimize gider ortağı meslektaş aramaktayız. İletişim:05315916084 7/30/2020
EMRE CANCI
t:5073971902
m:av.emrecanci@hotmail.com
Ağırlıklı olarak özel hukuk alanında faaliyet gösteren hukuk büromuzda, Avukatlık meslek stajınını aktif ve verimli bir şekilde geçirmek isteyen meslektaşlarım iletişime geçebilirler. Cv: Av.emrecanci@hotmail.com Tel: 05073971902 7/27/2020
NECMİ DOĞAN
t:5322173764
m:necmidogan.nd.@gmail.com
ofisimizde birlikte çalışacağımız avukat ihtiyaçımız bulunmaktadır , ilgili meslektaşlarımızın bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz. 7/24/2020
KERİM DİNÇ
t:5324630466
m:avkerimdinc@gmail.com
ofisimizde beraber çalışmak üzere avukat meslektaş aranmaktadır. 7/23/2020
RIZA OĞUZ
t:5456523012
m:roguz3356@gmail.com
Hukuk ofisim de ceza ve hukuk davalarım da hem bana yardımcı olacak hem de mesleki anlamda yetiştirebileceğim ücreti mukabilinde bir stajer avukat aramaktayım. Emek sömürüsünden ziyade yardımlaşabileceğim bir dost arıyorum. Av. Rıza OĞUZ - Tckn:0 545 652 3012 7/20/2020
BUKET HİLAL
t:5448801885
m:bukethilal1@gmail.com
Gökdelendeki ofisimize tecrübeli avukat katibi aramaktayiz. İlgilenen arkadaşların ilgili numaradan iletisime geçmesi rica olunur. 7/13/2020
NURAN ÖZER ÖZDEN
t:5303295791
m:
Adliye Karşısı Kuriş Plaza K.3 No.23 100 m 2+1 Kapalı Otoparklı Bina Yaşı 6 Satlık Ofis 295.000 GSM : 0532 566 64 06 7/9/2020
ALEV TURAN
t:5558191164
m:alevturanhukuk@hotmail.com
Turan Hukuk Bürosunda Call Center gurubumuzda görevlendirilmek üzere tecrübeli çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır. İlgilenen arkadaşların 5354162526 numaralı telefondan Cem beyle irtibata geçmelerini rica ederiz. 7/9/2020
SALİH AKTAŞ
t:5536213357
m:salihakt33@gmail.com
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2018 yılında mezun oldum,yasal stajımı tamamladim ve avukatlık ruhsatımı aldım.Akabinde askerlik vazifemi yerine getirdim.Öğrencilik dönemimde dahil 3 yıl avukatlık bürolarında çalıştim. Şahsi işlerimi de alabileceğim calısma ortamı aramaktayım. Tel055362133 7/6/2020
MURAT LAVSAÇ
t:5458671789