Hasan Atay
t:05443341212
m:av.hasan.atay@gmail.com
a olunur.. av.hasanatay@gmail.com 5443341212- mesaj yolu ile ulaşılabileceği gibi mail yoluyla da ulaşabili Tarsus'taki Avukatlık ofisimizde staj yapabilecek, araştırma merakı olan, özellikle dilekçe konusunda ve icra konusunda da yardımcı olabilecek stajer aranmaktadır. İletişime geçilmesi ric 8/12/2017
Kenan Topuoğlu
t:05413126708
m:kenantopuoglu@gmail.com
Hukuk fakültesinden yeni mezun biri olarak öğrenmeye ve öğrendiğim kişiye de faydalı olmaya hevesli biriyim. Stajın 12 ayında da yanında çalışacabileceğim ve iş çeşitliliği fazla olan hukuk bürosu arıyorum 8/11/2017
Buğrahan Dikici
t:5063237912
m:bugrahandikici@yahoo.com
Hukuk büromuzda çalıştırılmak üzere stajyer avukat arıyoruz. Başvurular e-mail ve telefon aracılığı ile yapılabilir. 8/10/2017
murat turan
t:05373670202
m:av.nazirekustepe@gmail.com
Büromuzda sekreter olarak çalışacak büro temizliği ve evrak işlerinde deneyimli eleman aramaktayız ilgilenenler için iletişim numaramız 05373670202 8/8/2017
Selinay Pasin
t:0537 864 94 41
m:Selinpasin@hotmail.com
Ankara üni. Hukuk fakültesinden dereceyle mezunum. Dava çeşitliliği olan bir büroda stajımı yapmak istiyorum. 8/7/2017
m:pinar_yildirim_33@hotmail.com
Çalışmaya ve öğrenmeye istekli stajyer arkadaşla birlikte çalışmak isterim . 7/31/2017
Emre Güngör
t:05436121611
m:Emre-gngr@hotmail.com.tr
m:pinar_yildirim_33@hotmail.com
İcra konusunda tecrübeli , Uyap bilen, müzekkere yazabilen hacze gidebilecek deneyimli yardımcı eleman alınacaktır. 7/27/2017
Gider ortaklığı yapacak avukat arkadaş arıyorum. 7/27/2017
Beritan Bayram
t:05342230103
m:gkntunc@hotmail.com
Merhabalar ben Beritan Hukuk fakültesi öğrencisiyim az icra deneyimim var düşük maaş olsada çalışabileceğim işi öğrenebileceğim güvenilir hukuk ofisi aramaktayım 7/26/2017
YASEMİN GÜNGÖR
t:05319558097
m:yasemin92422@gmail.com
ADIM YASEMİN GÜNGÖR.13.03.1992 KONYA DOĞUMLUYUM.MERSİN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 MEZUNUYUM. AVUKAT YANINDA İŞ ARIYORUM. BÜRO DENEYİMİM VARDIR. 0531 955 80 97 7/24/2017
OSMAN AKGÖÇ
t:3373718
m:akgochukuk@hotmail.com
İcra ağırlıklı büromuzda,ekip çalışması yapabilecek,office programlarını kullanabilen erkek meslektaşlarımız ile çalışmak istiyoruz. 7/24/2017