AV. İLKAY MAHANOĞLU
t:03242314557
m:mahanogluhukuk@gmail.com
Mahanoğlu Avukatlık Ortaklığı -icra Hukuku ve İcra alanında çalışacak tercihen erkek avukat arıyor. İlan için bkz. https://www.mahanoglu.av.tr/duyurular 3/26/2019
SERDAR OKUR
t:(0324) 232 00 03
m:av.serdarokur@gmail.com
Bu İlan Sibel KÖROĞLU Adına Verilmektedir. Mars Gayrimenkul Firmasında ve Mersin Kanal 33 Kanalında Sekreter Olarak Çalışmış Bulunmaktayım. Hukuk Bürosunda Sekreterlik Hizmeti ile Birlikte Temizlik ve Servis Hizmeti de Verebileceğim Bir İş Aramaktayım. İletişim 0544 527 33 43 3/25/2019
Leyla Aslan
t:05419760112
m:danizadi@hotmail.com
Merhaba , Gaziantep üniversitesi Adalet Meslek Yüksek okulundan mezunum . 5 Aylık intörn eğitimi kapsamında avukat yanında stajyerlik yaptım . Şuan Mersin de avukat yanında çalışmak istiyorum. 'B' sınıfı ehliyetim mevcut. 05419760112 3/21/2019
Ahmet Ekin
t:3249993546
m:info@ekinhukuk.com.tr
Öğrenme ve çalışma arzusu yüksek, kurumsal yapıya uyumlu Bay Stajyer Avukatlarla görüşmek isteriz. Adayların info@ekinhukuk.com.tr e-posta adresine özgeçmişlerini göndermeleri istirham olunur. 3/21/2019
mert cevahir eser
t:05347471687
m:mertcevahireser@gmail.com
Merhaba , avukatlık stajımı tamamlamış olmakla beraber şuan ruhsat beklemekteyim.Stajımı tam zamanlı dolu olarak geçirdim ve bir çok eğitime katıldım . Dava çeşitliliği olan ayrıca kendimi geliştirebileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 3/21/2019
Ülkü Uçkun
t:05417734173
m:ulkuuckun@hotmail.com
Ankara Hukuk mezunu olarak 10 yıldır Antalya'da kendi büromda çalışmaktaydım. İş hukuku (bilirkişilik seviyesinde),tüm hukuk davaları ve icra hukukunda tecrübeliyim. Eşimin iş durumu nedeniyle Mersin'e taşınmak durumunda kaldığımdan deneyimlerimi paylaşabileceğim nezih bir çalışma ortamı arıyorum. 3/20/2019
Tuğba Erciyas
t:0 551 591 81 33
m:tugba-erciyas@hotmail.com
10 yıldır avukat katibi olarak çalıştım .Katip olarak çalışacağım hukuk bürosu aramaktayım. iletişim: 05515918133 3/20/2019
deniz yiğit
t:05333836333
m:yigitdeniz1903@gmail.com
2017 adalet bölümü mezunuyum. iş yaşamında son derece özverili ve hevesli biri olarak hukuk bürosunda veya noterlerde çalışmaya hazır olduğumu beyan eder ilgililere sunarım. 3/20/2019
Mert İnce
t:05364942446
m:Mertince235@gmail.com
Yardımcı elaman olarak calisabilicegim , işi öğrenebileceğim eleman arayan avukat abiler ablalar ulaşmanızı rica ederim (B) ehliyetim var 3/20/2019
tufan tüncer
t:05337459845
m:avukattufantuncer@gmail.com
Hukuk davaları ağırlıklı ofisimizde birlikte çalışmak üzere bayan stajyer avukat aranmaktadır. İlgililerin iletişime geçmesi rica olunur. TUNCER HUKUK BÜROSU Tlf: 05068593364 3/19/2019
Seda Dalkesen
t:05522752148
m:Seda.dalkesen@gmail.com
Mersin Toros Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. Stajımı, iki İyi hukuk bürosunda ve Mersin adliyesi Ağır Ceza kaleminde yaptım. Bilgilerimi, daha da arttırabileceğim bir hukuk bürosunda katiplik işi arıyorum. Staj döneminde, uygulamada deneyim sağladım. Tel:05522752148 3/13/2019
betül GÖKŞEN YEŞİLMEN
t:5537702886
m:av.betulyesilmen@outlook.com
Mayıs 18 de Ofis Royal’ de eksiksiz ve iyi şekilde hazırladığım avukatlık büromu gebelik sebebi ile kullanamadım. Avukat arkadaşlar için ofis kiralıktır. İçindeki malzemeler yeni, kaliteli ,eksiksiz ve uygun fiyata satılıktır. Detay için arayınız. 3/12/2019