devrim baran
t:05423212042
m:devrimbaran33@gmail.com
ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU- Akdeniz Üniversitesi mezunuyum. Daha önce çalışmadım. Ancak çok kısa bir sürede her şeyi kavrayıp öğrenebilirim. Şimdiden Teşekkürler 6/20/2017
Arzu Günay
t:05327236908
m:arzugunay@hotmail.com
Mahanoğlu Avukatlık Ortaklığında çalışacak tercihen devlet okulu mezunu avukat arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. 6/19/2017
Burcu Telli
t:05399556232
m:Burcuu2205@gmail.com
18 yaşımdayım katip veya sekreter olarak arayan avukatlarimiz varsa bana ulaşmanizi isterim. Çocuk Gelisim mezunuyum ama adli işlere çok ilgim var. Lütfen önerin beni eger katip veya sekreter isteyen avukat arkadaşlarınız varsa 6/16/2017
mesut kasdas
t:05514287139
m:mesutkartal17@gmail.com
var ise aynı ofiste gider ortağı olarak yada ortaklık farketmez çalışmak isteriz.kurulu bir düzenimi mersine nakledeceğim. .meslektaşlarımdan haber bekliyorum... 6/15/2017
Emine Gökalp
t:5051222990
m:eminegklp333@gmail.com
1 sene katiplik yaptım icra konusunda azda olsa bilgim var avukatların bilgisine 6/14/2017
MURAT ALTINDERE
t:0 324 336 52 10
m:altindere@altindere.av.tr
İcra konusunda en az 3-5 yıl deneyimli, kurumsal çalışmaya uygun, yönetici vasfı olan bir meslektaşımızla görüşmek isteriz. 6/13/2017
OSMAN AKGÖÇ
t:3373718
m:akgochukuk@hotmail.com
Büromuza icra katibi ve call center personeli aranmaktadır. 6/13/2017
Özgür Baymaz
t:05372027149
m:ozgurbaymaz@gmail.com
Meraba Liseyi bitirdim hukuk ilgim var avukat yardımclıgı yapmak istiyorum tecrübem yok ilgim var ilginen ulaşırsa sevinirim Teşşekürler 6/13/2017
OSMAN AKGÖÇ
t:3373718
m:akgochukuk@hotmail.com
İcra ağırlıklı büromuzda,ekip çalışması yapabilecek,office programlarını kullanabilen,en az 2 yıllık mesleki tecrübesi bulunan erkek meslektaşlarımız ile çalışmak istiyoruz. 6/12/2017
GİZEM ÖZLÜTÜRK
t:05425293303
m:avgizemozluturk@gmail.com
Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2015 mezunuyum.Stajimi aktif olarak tamamlayip, Mart ayinda ruhsatımı almış bulunmaktayım.İleri seviyede microsoft world ve excel programlarını kullanabilmekteyim.Yurtdışı deneyimimden ötürü iyi seviyede ingilizce biliyorum.Çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. 6/9/2017
Sıdıka Temizbaş Rastgeldi
t:05422561797
m:s_temizbas@hotmail.com
2015 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Stajımı Mersin Barosunda tamamlayıp ruhsatımı Mart ayında aldım.Yanında çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 6/6/2017
Hülya Kanat
t:05522428468
m:Hulyakanat334@gmail.com
Ofis içi sekreterlik işi arıyorum. Daha önce 1 sene sekreterlik yaptım belli bir süre icra katipliği de yaptım. 6/5/2017