selcan tok
t:5434077794
m:selcan_tok@hotmail.com
2017 yılı kasım ayında ruhsatımı aldım sonrasında aktif olarak bir büroda çalıştım. Hukuk davalarında daha çok görev yaptım. İcra alanında teorik bilgim var ancak pratikte çok çalışamadım.Hukuk davaları bölümünde çalışıp diğer alanlarda kendimi geliştirip sigortalı çalışabileceğim bir büro arıyorum 9/22/2018
Bahar Yağmurlu
t:05437650223
m:Baharyagmurlu.33@gmail.com
Avukatlık bürosunda 2 sene sekreterlik yaptım . Avukat yanında sekreter asistanlık işi arıyorum 9/21/2018
FEVZİYE TOPRİL
t:05437722021
m:fevziyetprl@outlook.com
2 yıllık Avukat Katipliği tecrübesine sahip bulunmaktayım. Adliyede İcra ağırlıklı olarak çalıştım ve ofis içerisinde müzekkere, yazışma ve dosya takibi yaptım. Katip arayan avukatlarımın 05437722021 numaradan ulaşmalarını rica ederim. 9/21/2018
MURAT ALTINDERE
t:0 324 336 52 10
m:altindere@altindere.av.tr
Ofisimiz dava ve danışmanlık departmanında çalışmak üzere tercihen 3-4 yıllık tecrübeye sahip bir erkek meslektaşa ihtiyacımız vardır. ALTINDERE HUKUK BÜROSU/Tel: 0 324 336 52 10 9/21/2018
AYŞE YÜKSEL
t:05385719669
m:av.ayseyuksel3148@gmail.com
yağmur akgün
t:05462679525
m:yqmrakqn@windowslive.com
Yağmur Akgün T:05462679525 M: av.yagmurakgunnn@windowslive.com Küçük Hamam Sokağı, Zeynep Çeyiz yanı olan şahsıma ait ofise gider ortağı aramaktayım.İlgilenenlerin iletişime geçmesi rica olunur. 9/20/2018
deniz gül
t:05434869559
m:denizhuk@gmail.com
Merhaba, Fatma Aslan, Niğde Üniv. İktisat fakültesi mezunuyum. Ofis ve Adliye işlerinde çalışabilirim. Yazışma yapabilir, müzekkere yazabilirim. 9/19/2018
Cansu Çınar
t:05414884570
m:cansucinar33@hotmail.com
2017 yılının Kasım ayında ruhsatımı almış olup sigortalı olarak çalışabileceğim saygın ve güvenilir bir hukuk bürosu aramaktayım. 9/19/2018
havva çetinel
t:5066168903
m:av.havvacetinel@gmail.com
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 mezunuyum. Adana'da stajımı tamamladım ve 1 yıllık avukatım. Adana'da bir hukuk bürosunda 1 yıl aktif olarak avukatlık yaptım. Sigortalı çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 9/18/2018
Tuğba Oğur
t:5442693850
m:rosalinda.ogur@hotmail.com
Mersin Barosuna kayıtlı avukatım.2016 yıllında ruhsatımı aldım.Yaklaşık 1 yıla yakın süredir aktif olarak çalışmaktayım.Hukuk alanında duruşma ve dava tecrübem bulunmaktadır.Daha çok Özel hukuk alanında kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosunda avukat olarak çalışmak istiyorum. 9/18/2018
Tuğba Gök
t:05054220982
m:av.tugbagk@gmail.com
Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 mezunuyum. Stajımın 9 ayını aktif çalışmak suretiyle tamamladım. 2018 Şubat ayı sonunda ruhsatımı aldım. Sigortalı olarak çalışacağım hukuk bürosu arıyorum. Seyahat engelim yoktur. 9/17/2018
damla aklan
t:5078612994
m:damlaaklan89@gmail.com
merhaba; adalet ve kamu yönetimi mezunuyum. birçok alanda iş deneyimlerim oldu. ofisinde evrak işlerini yapabileceğim part olarak çalışabileceğim bir yer arıyorum. çabuk kavrayan ingilizce konuşabilen iş ahlakına bilen karşılıklı güven ve saygıyla çalışabileceğiniz bir personelim. teşekkürler. 9/16/2018