Simge Olgar
t:05347393545
m:simgeolgar31@gmail.com
Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunuyum.21 yaşındayım.Daha önce bu gibi yerlerde çalışmadım ama işi öğrendikten sonra yapabilirim.Sekreter veya büro elemanı olarak çalışa bilirim.Microsoft office programlarına yatkınlığım var.(world,excel vs.) 12/14/2017
sevim kucuk
t:0 533 2266385
m:avsevimkucuk@gmail.com
Av.Sevim Küçük- Tel : 0 533 226 63 85 -Gider ortağı olarak büroda çalışacağım meslektaş arıyorum. 12/11/2017
duygu nermin gökbuga
t:5323303796
m:duygu_gokbuga@hotmail.com
Adliyeye yürüme mesafesindeki Yavuz Plazada bulunan ofisimize gider ortağı bayan meslektaş aramaktayız. İlgilenenlerin detayları görüşmek için 532 330 37 96 no'lu telefonu aramalarını rica ederiz. 12/5/2017
Merve Günay
t:5459364509
m:Merve3323@yandex.com
Merve Günay. Mail :merve3323@yandex.com. Tel:05459364509. Adalet okumaktayım.Avukat yanında katiplik işi aramaktayim. Yoğun çalışmaya ayak uydurabilirim. İşi hemen kapar ve anlarım .Bilgisayar isletmenligi sertifikamda mevcuttur. 11/30/2017
sevda demir
t:05530856901
m:demirsevda117@gmail.com
Avukat bürosunda 7 yıl bilfiil katip ve sekreter olarak çalıştım. İşimi severek yapmaktayım.İcra ve ceza alanında deneyim sahibiyim. Çalışacağım bir büro aramaktayım. 11/29/2017
İBRAHİM KAVAK
t:05324459490
m:avibrahimkavak33@gmail.com
OFİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İCRA TAKİP İŞLERİNDE TECRÜBELİ, ÖZVERİLİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA TEMPOSUNA UYUM SAĞLAYACAK VE DEVAMLI ÇALIŞACAK İCRA TAKİP ELEMANI ARIYORUZ. 11/28/2017
Mehmet Kansu
t:538 570 37 26
m:mehmetkansu4721@hotmail.com
küçük mutfak ve iki odalı büro, bir kısım eşya ile birlikte kiralıktır. Eşyalar: İki adet klima, çalışma ve sekreter masaları, üç bölmeli kitaplık, duvara monte kitaplık,üç ahşap koltuk.Adres: Çankaya Mh. 4721 sk. Tekniker İşh. K:2 D:3 Akdeniz/Mersin Av.Mehmet Kansu 538 570 37 26 11/28/2017
yılmaz uğur yılmazer
t:5542018521
m:yuguryilmazer@hotmail.com
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup Avukatlık stajımı henüz 2. ayındayım.. Çalışmaya ve öğrenmeye istekli birisiyim. Staj döneminde çalışabileceğim ve ayrıca stajını yanında yapabileceğim bir avukat/yer aramaktayım. 11/26/2017
harun önal
t:5050790959
m:harun_onal@mnet.com
Gider ortagı olarak büroma avukat arkadaş arıyorum. Bürom adliye karşısında.. 11/24/2017
Türkan Çolak
t:5056338284
m:turkancolaak@gmail.com
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ruhsatımı almış bulunmaktayım. Avukat olarak çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 11/17/2017
zehra özdemir
t:05345526631
m:zehraozdemir33@gmail.com
ofisim kiralık olup iki oda , mutfak ve bir giriş bekleme salonundan oluşmaktadır. Bakımlı ve temiz bir ofis olup benimle birlikte gider ortağı olarak çalışacak temiz, düzenli ve iş disiplini yüksek bayan meslaktaş arıyorum. ofisim Türe plaza 5. kat 24 numaradır. 11/17/2017
NURGÜL YALÇIN
t:05051118428
m:nurgulyalcin.821@gmail.com
Antalya Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Hakimlik Savcılık sınavını birçok kez derece ile kazandım.Duruşma, dilekçe ve icra takibi konusunda bilgi sahibiyim.Stajımı kurum ve icra ağırlıklı bürolarda aktif bir şekilde tamamladım.Kendimi geliştirebileceğim bir büroda çalışmak istiyorum. 11/14/2017