Adana Barosu tarafından düzenlenen, Geleneksel Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunları kapsamında barolar arasında gerçekleşen basketbol turnuvasında, Mersin Barosu Erkek Basketbol Takımımız yenilgisiz çıktığı final müsabakasında, İstanbul Barosuna yenilerek turnuvayı Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Mersin Barosu Basketbol takım kaptanı Av. Rauf Sina Aycan, “Baromuza bir kupa daha kazandırdığımız için mutlu, ancak finali kaybettiğimiz için üzgünüz. Terlerinin son damlasına kadar mücadele eden takım arkadaşlarıma ve Baro Başkanımız Bilgin Yeşilboğaz’a, yönetim kuruluna ve bizlere inanıp destek olanlara teşekkür ediyorum. Bu kupayı genç yaşta aramızdan ayrılan meslektaşımız Murat Demirtaş anısına ithaf ediyor, kendisini özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz ve maçı izleyerek meslektaşlarımıza destek veren yönetim kurulu üyemiz Av. Bilgehan Yaşa, baromuza Türkiye ikincisi olma gururunu yaşatan takım oyuncularımızı tebrik etti.