Mersin’de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan 2 avukat yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er’den aldı. Avukatlara cübbesini giydiren Baro Başkanı Av. Ali Er tavsiyelerde bulunarak, mesleki gelişimlerine katkı sağlamak için Mersin Barosu’nun tüm imkânlarından faydalanmalarını ve  Nisan ayında düzenleyecekleri eğitim seminerlerine katılmalarını beklediklerini söyledi.

Mersin Baro Odası’nda düzenlenen ve avukatlar ile yemin eden avukatların ailesinin katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde Av. Serhat Özdilek ve Av. Ömer Polat yemin edip avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımı attı.

Yemin töreni öncesi konuşan Baro Bşk. Er açıklamasında, Nisan ayının mesleki eğitim seminerleri ile yoğun geçeceğini belirterek, “Mersin merkezde ve ilçelerde görev yapan meslektaşlarımız için Nisan ayında mesleki konularda yoğun seminerler düzenliyoruz. Sürekli değişen ve gelişen kanunlar karşından Mersin Barosu olarak eğitimlerimizi artırdık. Avukatlarımızın mesleki bilgilerini güncellemelerine katkı sağlamak için düzenlemiş olduğumuz tüm seminerlere, stajyer avukatlarımızı ve meslektaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Baro Başkanı Av. Ali Er, mesleğe ilk adımı atan meslektaşlarını tebrik ederek, kendilerine meslek hayatında başarı dileklerinde bulundu.