Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Kurban Bayramı nedeniyle Kültür Merkezi’nde düzenlenen resepsiyonda kent protokolüyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde Mersin Valisi Ali İhsan Su, kent protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileriyle tek tek bayramlaşan Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Bayramların özünde barış, hoşgörü, dayanışma vardır. İçinde yaşadığımız zorlu süreçte, daha çok birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, birbirimizi sevgiyle, hoşgörüyle kucaklayabilmek için bayramları fırsat olarak görmeliyiz. Bu bayramda da dünyada ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, demokrasiyi, adaleti, barışı büyüten bir ülke özlemimizi yineleyerek, herkes için daha adil bir dünyada diliyorum. Bu vesileyle, kentimizin daha yaşanabilir kılınması için mücadele eden kentin tüm dinamiklerinin, Mersin halkının ve ulusumuzun Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.