Başkanımız mesajında ;

“Milletimizin ve memleketimizin geleceğinin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip eden nesiller yetiştirerek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefinden şaşmamalıyız.

Hayatımızın önemli bir bölümünde etkili olan okullarımız;  bizleri geleceğe hazırlayan, gelecek yaşantımıza yön veren ve bu yolda belirleyici olan, bizlerin topluma faydalı birer birey olmasına katkı sunan birer eğitim yuvalarıdır.

Geleceğe yönelik en iyi yatırım insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. Düşüncesinden hareketle Mersin Barosu olarak bizde üzerimize düşen görevleri bu sorumluluk bilinciyle yerine getiriyoruz.

Çocuklarımızın eğitim ve öğretimine katkı sağlayacak çok büyük bir  projeye imza attık. Yeni eğitim ve öğretim yılında bu çalışmalarımızı büyük bir keyif ve istekle sunmayı hedefliyoruz. Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ile Mersin Barosu Tiyatro Klubü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan ve  meslektaşlarımızın sahne alacağı "SİHİRLİ KÜRE" isimli tiyatro oyunu gösterime girecektir.

Yine okullarımızda çocuklarımıza ve velilerimize bu ve buna benzer konularda  Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezimiz ile Mersin Barosu Kadın Hakları merkezimiz eğitimler vermeye devam edecektir.

Baromuz bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerimize ve velilerimize katkı sunmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başta MESLEKTAŞ olan velilerimize,sevgili öğrencilerimize ve tüm velilerimize,saygıdeğer öğretmenlerimize,ülkemize başarı ve hayırlar getirmesini  dilerim.Sevgi ve saygılarımla.