Baro Başkanımız Av. Ali Er, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Tarımsal Eğitim Öğretimin 172. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

İlk olarak, Mersin Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Mersin Gazeteciler Cemiyeti Bşk. Ahmet Ünal ve tüm gazetecilerin gününü kutlayan Baro Başkanımız Av. Ali Er, “Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, kentimizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımız, halkımızın gözü, kulağı ve dilidir. Kamuoyunun aydınlatılmasında tarafsız, doğru ve ilkeli gazetecilik yapan tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Daha sonra Mersin Ziraat Mühendisleri Odası tarafından, Tarımsal Eğitim Öğretimin 172. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninde Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Arif Abalı, Mersin Ziraat Odası Bşk. Mustafa Kemal Karaoğlan ve sektörün temsilcileriyle bir araya gelen Baro Başkanımız Av. Ali Er, tarımsal eğitimin, verimliliği artıran en önemli unsurlardan birisi olduğunu belirterek, tüm ziraat sektörünün Tarımsal Eğitim Öğretimin 172. yılını kutladı.