BABALAR GÜNÜ MESAJI;

Babalar Günü, her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan özel bir gündür.

Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aile; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş sosyal ve bir o kadar da güçlü bir  yapıdır.

Bu yapının temel direklerinden birisi de babalarımızdır. Hayatın her döneminde, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveriyle evlatlarına ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır. Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

MERSİN BAROSU BAŞKANI

AV.ALİ ER